Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Automobil za mlade obitelji

VIDEO: Best-buy za vrhunski užitak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tucson je najmanji off-roader iz obitelji Hyundai te kao takav od 2004. godine postiže vrlo dobre prodajne rezultate. Klasičnim redizajnom Tucsonu je uljepšana prednja maska dok su branici lakirani u boju karoserije. Osvježena je i unutrašnjost, gdje dominiraju sjedala od velura.

Na testu je bio dvolitreni benzinski motor sa 140 konja i s pogonom samo na prednje kotače. Naravno, prvo je pitanje bilo - kakav je to off-roader bez pogona na sve kotače. Odgovor je vrlo jednostavan. Nalazimo se u vremenu kada se robusni automobili prvenstveno kupuju zbog imidža, a samim time i stila života, tako da stvarno rijetki kupci iskorištavaju stvarne performanse današnjih 'džipova'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INSIDER Što se zapravo skriva iza logotipa automobilskih proizvođača? Slika nije dostupna INSIDER Što nogometaši voze službeno, a što posjeduju privatno?

Opremljen ABS-om, ESP-om te kontrolom proklizavanja pogonskih kotača, Tucson omogućuje laganu jurnjavu po zavojima bez naginjanja karoserije. Uz to, skakanje po prašnjavim neravninama gotovo se ne osjeti u unutrašnjosti.

Valja napomenuti kako je gradska vožnja također iznenađujuće udobna, uz prihvatljivu potrošnju od 9 litara, a nešto manja potrošnja očekuje vas na autoputu, uz gotovo limuzinsku udobnost . Tuscon ovdje zaslužuje sve pohvale.

Zaključno, Hyundai Tucson je automobil koji bi savjetovali mladim obiteljima, uz napomenu da je još uvijek predvodnik best-buy kategorije. Za testni model, tako, treba izdvojit 156 tisuća kuna, što je stvarno i više nego prihvatljivo.

Emisiju Automotiv možete gledati na programu Nove TV nedjeljom u jutarnjim satima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene