Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skynet započeo s radom?

U volkswagenovoj tvornici robot ubio radnika, a o tome izvijestila Sarah O'Connor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Volkswagen je početkom tjedna objavio priopćenje kako je u jednoj njegovoj njemačkoj tvornici nesretnim slučajem poginuo jedan radnik, no vijest se proširila svijetom kada je o tome tweetala izvjesna Sarah O'Connor.

 

Pročitajte i ovo PR Električni SUV ID.4 – prvi potpuno električni SUV marke Volkswagen Volkswagen, ilustracija (Foto: AFP) Brojne negativne reakcije Volkswagen se ispričao zbog rasističke reklame za Golf: "Stidimo se, ne možemo objasniti kako je do toga došlo..."

Naime, Financial Times je prenio vijest kako je 21-godišnji vanjski suradnik prilikom radova na instalacije radnog robota u tvornici sjeverno od Frankfurta pritisnut od strane robota u području prsa što je nažalost rezultiralo njegovom smrću. Glasnogovornik VW-a Heiko Hillwig je Associated Pressu izjavio kako "prva saznanja upućuju na ljudski faktor kao uzrok nesretnog slučaja", no odbio je davati daljnje informacije s obzirom da je istraga još uvijek u tijeku.

S druge strane, ne zaboravljajući kako je ova tragedija odnijela jedan mladi život, vijest je postala tzv. viralni hit kada je vijest s Financial Timesa završila kao tweet njihove dopisnice imena Sarrah O'Connor!!!

Dakako, nije puno trebalo da se priča poveže s filmom Terminator u kojem je jedan od glavnih boraca protiv zlih strojeva Sarah Connor. Prezime dakako nije isto, ali i je dovoljno blisko da ljubitelji ovog holivudskog hita učine tweet Sarah O'Connor vrlo popularnim. Sama O'Connor je bila time vrlo iznenađena s obzirom kako navodno nije upoznata s Terminatorom, Skynetom i sličnim stvarima koje su joj preplavile tweet.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene