Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OMV NAGRADNA IGRA

U 100 dana do vrijednih nagrada!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poduzeće OMV Hrvatska d.o.o., dio vodeće energetske grupacije u europskom pojasu rasta, nagrađuje svoje kupce.

U periodu od 1. travnja do 10. srpnja 2009. posjetitelji OMV benzinskih servisa u Hrvatskoj imati će priliku sudjelovati u nagradnoj igri 'U 100 dana do vrijednih nagrada!'. Glavna nagrada je automobil VW Passat 2.0 TDI Comfortline te jednogodišnje obavezno i kasko osiguranje poduzeća Kvarner Vienna Insurance Group. Na svim benzinskim servisima OMV Hrvatska kupci će za svaku kupovinu iznad 200,00 kuna za osobne automobile i 400,00 kuna za teretna vozila na blagajni primiti kupon s jednim pečatom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BUDITE OPREZNI! Šokantna snimka s benzinske postaje: Automobil se prevrnuo na krov i klizeći zamalo pokosio čovjeka. Vozač je bio pijan Slika nije dostupna Nepoznati počinitelj Pljačka u Vrbovskom: Prijetio radnici na benzinskoj i oteo joj novac

Za dva prikupljena pečata kupci na poklon dobivaju glazbeni CD 'Driving', nakon četvrtog pečata CD 'Best Cro Pop', nakon šest pečata CD 'Best Cro Rock,' te CD 'Best Cro National Mix' nakon prikupljenih osam finalnih pečata. Kako bi sudjelovali u izvlačenju za finalnu nagradu, nakon što su sakupili osam pečata, svi sudionici na kupone trebaju unijeti osobne podatke te ih sa svih osam računa (kopije broj 1) ubaciti u nagradne kutije na svim OMV benzinskim servisima.

Izvlačenje dobitnika održati će se 20. srpnja 2009. na OMV benzinskom servisu u Koprivnici. Svi OMV-ovi potrošači u igri mogu sudjelovati s neograničenim brojem ispunjenih kupona na svim benzinskim servisima OMV-a u Hrvatskoj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene