Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Nešto novo

Treći BMW i tek iza 2020?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz BMW-a stiže vijest kako Bavarci trenutno tek istražuju kakav bi treći model iz i serije trebao biti. Naime, u intervjuu Automotive News Europu BMW-ov šef za istraživanje i razvoj Klaus Fröhlich je izjavio kako je projekt razvoj novog i modela u "fazi strateškog istraživanja".

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Automobilska revolucija BMW će predstaviti automobil koji se SAM parkira! Slika nije dostupna Bavarska mobilnost Novi BMWi modeli donose 800 radnih mjesta

Konkretnije, oni koji su involvirani u proces razvoja trenutno ispituju tržište, kontaktiraju potencijalne kupce, organiziraju radionice i sl. te će nakon svega toga ponuditi nekoliko ideja koje će prezentirati vodstvu kako bi se donijela konačna odluka u kojem smjeru krenuti s bratom modela i3 i i8.

Fröhlich je odbacio ideju da bi se novi i model mogao temeljiti na nekom već postojećem BMW-ovom modelu jer će svi i modeli morati biti jedinstveni i zasebni od ostatka ponude, što dakle isključuje mogućnost njihove "srodnosti" s postojećom BMW-ovom ponudom.

Prije dolaska tog noviteta, koji se očekuje nakon 2020, BMW će poraditi na unaprjeđenju performansi i autonomije modela i3 i i8 što će biti omogućeno daljnjim razvojem tehnologioja vezanih uz električne i hibridne modele.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene