Obavijesti Video Pretražite Navigacija
INSIDER

Pripremite se – dolazi najsnažniji Golf dosad!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skoro četiri puta više snage od originalnog GTI-ja proizvodit će iz 2.5 TFSI motora

Posljednjih nekoliko godina Volkswagen s vremena na vrijeme dolazi na Nürburgring s testnim Golfom R u plavoj boji, a jednako je bilo i neki dan. Pitate se, što je tu čudno? Zapravo, nemamo se čemu čuditi, no posljednji automobil daje naznaku da se ne radi samo o još jednom redizajnu 300 konja snažnog modela već o najsnažnijem Golfu u povijesti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INSIDER Sljedeći put bolje promislite i pripazite kako parkirate automobil! Slika nije dostupna INSIDER Pušenje vam iz džepova izbija više novca nego što mislite!

Prema brzini kojom prolazi zavojima, ali i ovalnim ispušnim cijevima straga, naslućuje se da se upravo provode testiranja verzije R420. Studija R400 već je mogla nagovijestiti Volkwagenove namjere, no testna ''mula'' u ''Zelenom paklu'' uvjerila nas je da se ispod prednjeg poklopca nalazi 2,5-litreni TFSI, već viđen u Audiju RS 3, koji bi u odijelu tvrtke iz Wolfsburga trebao proizvoditi 420 KS, ako ne i više. Naravno, sve je povezano s pogonom na sve kotače i DSG-om, za trenutne promjene brzina.

Dok Volkswagen ne objavi službene fotografije, špijunske pogledajte ovdje.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene