Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ograničeno vrijeme ponude

Polo i nova Subaru Impreza po povoljnijim cijenama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pouzdan i provjeren gradski automobil uz to što je dobro opremljen ima i dobre cijene. To je ono što Volkswagen nudi s aktualnom generacijom Pola koji uskoro odlazi u mirovinu.

Ponuda se odnosi na vozila sa skladišta, a cijene se kreću od 69,999 kuna za Polo Fun dok je početna cijena bolje opremljenih verzija Fun Family i Fun Stile 79.999 kuna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ISKORISTITE PRILIKU Figurella mršavljenja u Zagrebu, Zadru i Rijeci još povoljnije uz Mastercard® i Maestro® kartice! Slika nije dostupna NEZABORAVNO ISKUSTVO Neviđena adrenalinska groznica u Karting Areni uz CrnoJaje.hr, opali gas na karting vožnji!

Svi modeli serijski dolaze s poluautomatskim klima uređajem, ABS-om, centralnim zaključavanjem, prednjim i bočnim zračnim jastucima, servom i elektroničkim podizačima naprijed što je više nego zadovoljavajuće za osnovnu razinu opremljenosti. Tri varijante za različite profile kupaca, a ponuda vrijedi za ograničenu količinu vozila.

Impreza Diesel stigla u Hrvatsku

Diesel Boxer našao je svoje mjesto i u trećem najpoznatijem Subaru modelu. Zagrebačko Sljeme poslužilo je kao svojevrsna lansirna rampa za hrvatsko tržište.

'Mislim da bi trebalo svakako reći da je Subaru pripremio posebnu ponudu. Do kraja ožujka oba modela s obje razine opreme bit će po posebnim cijenama. kupci će moći standardnu Imprezu Diesel dobiti po cijeni benzinske, a Imprezu Sport sa bogatijom opremom po cijeni standardne. Uštede su između 18 do 22 tisuće kuna, a u ponudi je ograničena količina automobila', kaže Marko Đurović iz Subare.

Planirana prodaja u Hrvatskoj je 25 primjeraka po početnoj cijeni od 182 tisuće kuna.

Emisiju Automotiv možete gledati na programu Nove TV nedjeljom u jutarnjim satima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene