Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pirelli Tyrelife

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dobru vijest za sve vozače u Hrvatskoj donosi Pirelli, jedan od najvećih proizvođača automobilskih guma u svijetu, i to svojim novim programom brige o korisnicima Tyrelife.

 U sklopu programa Tyrelife možete se bezbrižno voziti bez straha od probušene gume i troškova koje ona donosi, jer će Pirelli, u slučaju nenamjerne i nepopravljive štete na gumi, zamijeniti tu gumu potpuno besplatno.

Kako biste sudjelovali u programu, prilikom sljedeće kupnje Pirelli guma zatražite pristupni obrazac, ispunite ga i postanite korisnikom programa Tyrelife. Pirelli će vam u sklopu ovog programa pokriti nenamjerna oštećenja nastala požarom, bušenjem ili udarcem u pločnik. U servisu će vam potpuno besplatno u tren oka zamijeniti oštećenu gumu i to onom iste vrste i istih dimenzija.

Što učiniti u slučaju oštećenja?

Nakon što Pirelli potvrdi valjanost vaše kartice, vulkanizer kod kojeg ste kupili gumu zamijenit će je novom u slučaju nepopravljivih oštećenja. Garancija/kartica vrijedi 12 mjeseci nakon postavljanja.

Ova se promocija isključivo primjenjuje na vozila za osobnu upotrebu ili vozila pravnih osoba. Vozila za javnu upotrebu, uključujući taksije isključeni su iz ove promocije. Više informacija saznajte na Pirelli web stranici promocije: http://www.pirelli.com/tyres/hr-hr/automobili/promo/tyrelife

Kartica TyreLife vrijedi i za gume kupljenje preko web stranice kupigume.hr .
Ako želite TyreLife karticu možete uz svoje gume dobiti i u poslovnicama Auto Antonio Split, Trogir i Šibenik ili preko web trgovine www.autogume.hr
Listu svih ovlaštenih trgovaca možete pogledati ovdje.

Važno je napomenuti da da Tyrelife kartica vrijedi za sve dimenzije Pirelli guma namijenjenih osobnim automobilima, i obuhvaća sve sezone guma, ljetne, zimske i cjelogodišnje.



PREDUVJETI ZA ZAMJENU GUMA Besplatna zamjena gume podliježe sljedećih uvjetima:

1. Oštećenja gume nisu nastala namjerno ili zbog malverzacija.
2. Preostali profil gume mora biti deblji od 1,6 mm; guma je pravilno korištena, u skladu s njezinom namjenom te u skladu s propisima i tehničkim specifikacijama koje je utvrdio Pirelli i/ili trgovci koji sudjeluju u programu Tyrelife.
3. Kupac dostavlja oštećenu gumu trgovcima koji sudjeluju u programu Tyrelife i odobrava njezino odlaganje u skladu s važećim propisima.
4. Kartica Tyrelife nije ustupljena trećim osobama i dana je na uvid tijekom pregleda ili zamjene.
5. Račun kojim se dokazuje kupnja gume mora se čuvati i prikazati u trenutku zamjene.
6. Mogućnost besplatne zamjene gume dostupna je za jednu od 4 guma koje je kupio krajnji kupac.

'Promotivna kampanja je završila.'

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene