Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Novi R-Line paket za VW Polo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako vam je styling VW Polo GTI modela bio pomalo nedorečen, ekipa iz VW-a osmislila je nešto posebno za vas – Polo R-Line paket opreme.

Novi paket opreme ovih je dana postao dostupan europskim kupcima a najnoviji paket u VW-ovom bogatom R-line katalogu moguće je naručiti samo uz Polo Comfortline i Highline modele.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Volvo Sport P1900 Što kažete na ovaj prekrasan kabriolet iz 1956. godine? Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom

R-Line Exterior donosi stilske i aerodinamičke dodatke za vanjski dio automobila poput novih branika i bočnih pragova u boji karoserije, stražnjeg spojlera (također u boji karoserije) i difuzora, 16- ili 17-inčnih 'Mallory' naplataka, sjajno-crne rešetke hladnjaka s R-Line oznakom, kromiranih ispušnih cijevi, dnevnih svjetala, maglenki koje se nalaze na prednjem spojleru te LED osvjetljenje za registarske oznake (da vam policajci lakše zabilježe registarsku oznaku). Također je moguće naručiti i sportsko podešenje šasije kojime se automobil snižava za dodatnih 15mm. Za Polo Comfortline R-Line Exterior paket košta 1.450 eura dok za Polo Highline paket košta 1.010 eura.

R-Line Plus odnosi se na paket opreme za unutrašnjost automobila a isti uključuje sportska sjedala s presvlakama u kombinaciji kože i Alcantare, dok je moguće naručiti presvlake i u varijanti s 'Kyalami' tkaninom, zatim brojne R-Line oznake, kožni upravljač s detaljima od aluminija, aluminijske papučice te pragove s R-Line potpisom. Za Polo Comfortline novi R-Line Plus dodatak košta 855 eura a za Polo Highline 450 eura za Highline.

S novim R-Line paketom opreme, ekipa iz Wolfsburga predstavila je i novu boju karoserije za VW Polo, ''Fire Spark'' te je tako uz prethodno spomenutu boju Polo moguće naručiti u sljedećim bojama: “Deep Black Pearl Effect”, “Reflex Silver Metallic”, “Pepper Grey Metallic”, “Shadow Blue Metallic”, “Hot Orange Metallic”, “Candy White” te “Flash Red”.

Iako s ovim paketom opreme nećete dobiti performanse Polo R modela koje ste možda oduvijek željeli, barem ćete se voziti u 'R' stilu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene