Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže CX-4?

Mazda najavila sportski crossover Koeru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mazda je objavila najavnu skicu svog novog konceptnog modela koji će premijerno biti predstavljen sredinom idućeg mjeseca na frankfurtskom auto salonu. Riječ je o sportski nastrojenom modelu Koeru za kojeg se pretpostavlja kako bi mogao najaviti novi produkcijski kompaktni SUV.

 

Ime ovog automobila u slobodnom prijevodu bi značilo nadmašiti, odnosno napraviti više, a mnogi pretpostavljaju kako mu je glavna zadaća najaviti proširenje mazdine SUV/crossover ponude i to jednim tzv. kupeovskim SUV-om odnosno modelom CX-4. Naime, popularost ovakvih automobila je sve veća pa ne treba čuditi želja Mazda da sudjeluje u tom segmentu.

U osnovi, što se vanjskog izgleda tiče, bi se trebalo raditi o daljnjem razvoju trenutnih linija i osnovnih značajki mazdinog dizajna s nešto nižom linijom krova otraga, agresivnijom maskom i cjelokupnim prednjim krajem, kraćim prevjesima, krovnim spojlerom i sl.

Uskoro više.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene