Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatečeni prizorom

Potjera za nevjerojatno povoljnim automobilima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer se na zagrebačkim ulicama odigrala neobična potjera. Usred bijela dana, veći broj novih vozila po nevjerojatno niskim cijenama se odvezao iz auto salona.

Sumnja se da je vozilima bilo dosta čekanja kupaca, stoga su sama krenula u potragu za njima. Zaštitarska služba nije reagirala, a alarmni se uređaji nisu oglasili. Građani su ostali zatečeni prizorom, a mnogi su se i sami dali u potjeru.

Pročitajte i ovo Policijska potjera u Zagrebu Priveli su ga VIDEO Detalji dramatične potjere kroz cijeli Zagreb: Otkriveno zašto je jurio kroz crvena svjetla, ozlijedio dvojicu policajaca... Ilustracija Zagrebački bjegunac Policija u filmskoj potjeri lovila bjegunca od Opatije do Rijeke: Autom je krenuo na njih, a onda se dao u bijeg

Točna lokacija vozila još nije otkrivena, ali se sumnja da su smještena na unaprijed pripremljenim skrovištima u gradu. Iz salona je 'pobjeglo' više od 70 automobila, a procjenjuje se da je ukupna vrijednost popusta dosegla nevjerojatnih 2,2 milijuna kuna. Ako ste i sami raspoloženi za potjeru, tragovi koji će vas dovesti do nevjerojatno povoljnih vozila se nalaze u rubrici 'Potjera' na 4Kotača. Požurite, jer auti traže nove vlasnike!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene