Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veći 500

Je li ovo novi Fiat Punto?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nasljednik Punta bi na tržište trebao stići 2016, a ovi renderi bi mogli biti dobar pokazatelj kako će konačni proizvod izgledati.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INSIDER Što nogometaši voze službeno, a što posjeduju privatno? Slika nije dostupna KLASIK Toliko dobar da ga rade ponovno – Fiat 124 Sport Spider

Dizajner David Obendorfer je izradio rendere moderne izvedbe modela Fiat 600 kako bi obilježio skorašnju šezdesetu obljetnicu lansiranja originalne izvedbe talijanske legende, no njegovi renderi su puno zanimljiviji kao potencijalno dobar prikaz nasljednika u nas vrlo popularnog fiatovog modela Punto.

Naime, Fiat je već ranije potvrdio kako planira tržištu ponuditi kompaktni hatchback B segmenta, a pretpostavlja se kako će se ustvari raditi o automobilu čiji bi styling trebao biti preuzet s modela 500. Drugim riječima, nasljednik Punta bi trebao biti nešto veći Fiat 500, duljine oko 4 metra, te dostupan samo u izvedbi s petorim vratima.

Taj bi novitet na tržište trebao stići 2016. i očekuje se kako će nositi oznaku 500 Plus, a kako bi mogao izgledati pogledajte u priloženoj galeriji.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene