Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi mali crossover

BMW priprema seriju 1 Sport Cross?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema posljednjim saznanjima BMW namjerava razviti i kupcima ponuditi novo tzv. lifestyle vozilo kodnog imena XCite.

 

Pročitajte i ovo Ambasadorova kći, 0107 - 6 Na prvom mjestu Čak pet serija Nove TV među najpretraživanijima na Googleu, a jedna je aktualnija i od COVID potvrda Kolinda Grabar Kitarović na setu serije Dar Mar Uskoro u programu Nove TV Kolinda Grabar-Kitarović u ulozi kakvu još niste vidjeli. Bivša predsjednica u hit-seriji "Dar Mar" glumi samu sebe, otkrila nam je što joj je bilo najteže

Za sada nema puno informacija no Automobile Magazine javlja kako će se raditi o novom ulaznom crossoveru temeljenom na seriji 1 koji bi u konačnici trebao nositi naziv serija 1 Sport Cross.

Nadalje, ovaj će se model od ostatka ponude, a poglavito modela X1, razlikovati jedinstvenim dizajnom i stylingom. Sam dizajn još uvijek nije finaliziran, no navodno možemo očekivati mišićave linije, dugački poklopac motora, male staklene površine i sl.

Osnovu ovog modela će činiti UKL platforma, a pokretat će ga nekoliko 3 i 4-cilindričnih benzinskih i dieselskih turbo motora. Za sada nije poznato hoće li se u ponudi naći i hibridne verzije, kao niti hoće li biti dostupne izvedbe s pogonom na sva četiri kotača, no to je vrlo vjerojatno.

Ako sve prođe prema planu BMW će ovaj model kupcima ponuditi 2018. i to prvo u izvedbi sa petora vrata, dok će ona s trima vratima stići godinu dana kasnije.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene