Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Audi predstavio TT S Line Competition

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Audi je predstavio S Line Competition verziju sportskog coupea TT koji donosi ekskluzivnost i dinamiku po atraktivnoj cijeni.

Audi je predstavio novo posebno izdanje svog karakternog sportskog coupea, TT Coupe S Line Competition. Specijalan paket opreme dostupan je uz sve TT modele s motorima izlazne snage do 211 KS a isti donosi sve one elemente S Line sport paketa i S Line paketa za vanjski dio vozila te uključuje i neke nove i ekskluzivne detalje po atraktivnoj cijeni.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom Slika nije dostupna VW izbacio još jedan Golf – ovog puta kao Alltrack Crossover verziju

TT Coupe S Line Competition posebno izdanje jasno i glasno daje do znanja svoj ekskluzivni status. S Line paket za vanjski dio vozila uključuje posebno dizajnirane branike, usisnike zraka i bočne pragove, S Line oznake, posebno ukrašene ispušne cijevi i specifičan dizajn difuzora na stražnjem kraju. Paket uključuje i fiksno stražnje krilo poput onoga na Audi TT RS modelu. Xenon Plus svjetlosni sklopovi s LED dnevnim svjetlima osim vizualnog dojma pružaju i izvrsnu vidljivost u mraku.

Bez ikakve dodatne nadoplate moguće je naručiti sljedeće boje karoserije: Samoa Orange (metalik), Glacier White (metalik), Daytona Gray (pearl efekt) i Misano Red (pearl efekt).

Sportski stilski paket u crnoj boji očituje se na rešetci hladnjaka koja je dodatno naglašena okvirom u sjajno crnoj boji dok su umetci u rešetci hladnjaka, okvir registarske oznake kao i aplikacije na donjoj prednjoj rešetci gdje se nalaze i maglenke izvedeni u mat crnoj boji. Drugi elementi S Line Competition paketa u sjajno crnoj boji uključuju kućišta retrovizora, spliter ispod prednjeg branika, dijelove difuzora, ukrase na završecima ispušnih cijevi i stražnji spojler. Impozantni 19-inčni naplatci u ''Rotor'' peterokrakom dizajnu također su obojani u crnu boju i omotani gumama dimenzija 255/35. S Line sportski ovjes pak snižava šasiju za 10 mm.

U unutrašnjosti TT Coupe S Line Competition također sadrži elemente S Line sport paketa uključujući i posebne detalje na pragovima, dodatne detalje obrađene u imitaciji aluminija, kožu te sportska sjedala. Kao i kod TT RS-a rub kožnog multifunkcionalnog sportskog upravljača još je čvršćih kontura te ravnog dna.

Sjedala standardno dolaze s presvlakama od kombinacije perforirane Alcantare i crne kože s kontrastnim srebrnim prošivima. S Line oznake ukrašavaju naslonjače sjedala. Crna boja također dominira i interijerom sportskog coupea. Razni detalji izvedeni u mat brušenom aluminiju kod automobila u Samoa Orange boji karoserije dodatno su naglašeni s odsjajem u boji karoserije.

TT Coupe S Line Competition posebno izdanje dostupno je Audijevim prodajnim salonima diljem svijeta a može se kombinirati s dodatnim opcionalnim dodacima i paketima opreme. Cijena ovog paketa iznosi 4.300 eura što znači da kupci ostvaruju uštedu od 50 posto u usporedbi s time da su ovakve opcionalne dodatke naručivali zasebno.

Ovim posebnim paketom opreme TT Coupe dobiva još izražajniji sportski karakter a isti se može kombinirati i sa drugim ekskluzivnim paketima opreme njemačkog proizvođača, od Audi Exclusive Line Black s crnom bojom karoserije Panther Black s kristalnim efektom, do Audi Exclusive Line Ice s crno-srebrnim presvlakama za sjedala te Audi Exclusive Line Color, čijim se odabirom boja karoserije (crvena, plava ili siva) prenose u interijer u obliku kontrastnih prošiva te drugih detalja i umetaka u boji karoserije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene