Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Paket Optimist

Ako izgubite primanja, vraćanje vašeg kredita osigurat će Renault!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vaš stari automobil je dotrajao? Obitelj se povećala za novog člana? Kuda staviti još jednu autosjedalicu? Krajnje je vrijeme da vaš premali ili dotrajali obiteljski auto zamijenite sigurnijim, prostranijim i ekološki prihvatljivijim. Nesigurnost radnog mjesta tjera vas na razmišljanje i ustupke?

Ali, ne više! Paket OPTIMIST - jedinstvena Renaultova akcija u okviru Renault financiranja je novost na hrvatskome tržištu. Renault jedini nudi mogućnost vraćanja kredita za osobna vozila umjesto vas ako izgubite primanja. U slučaju gubitka posla ili bolovanja jedinstveni financijski paket OPTIMIST jamči nisku fiksnu kamatu te osigurava otplatu kredita.

Pročitajte i ovo Izgubljen paket - 2 nevjerojatno U pošti joj ukrali 5 kila čokoladica? "Otvaram paket, a u njemu ničeg što bi trebalo biti" Slika nije dostupna Pin-up ikona opet u akciji Dita Von Teese skinula grudnjak pred francuskim nogometašem

Akcija OPTIMIST traje od 15. veljače do 31. ožujka i vrijedi za kupce Renault i Dacia osobnih vozila. U okviru financijskog paketa OPTIMIST ugovara se kredit Classic sa Zagrebačkom bankom i polica osiguranja s Croatia osiguranjem.

Saznajte sve o detaljnim uvjetima kredita i financiranja na www.optimist.com.hr. Informirajte se na besplatni telefon 0800 15 16.

Bez straha od neizvjesne budućnosti, možete se upustiti u kupnju novog Renaulta!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene