Usred iznošenja navodnih dokaza o izbornoj prijevari i Trumpovim ukradenim glasovima njegovom odvjetniku Rudyju Giulianiju niz lice je počela curiti boja za kosu.

Galerija


Bivši gradonačelnik New Yorka i trenutačni osobni odvjetnik Donalda Trumpa Rudy Giuliani predvodio je današnju konferenciju za medije na kojoj je, zajedno s članovima odvjetničkog tima Trumpove kampanje, predstavio dokaze kojima će pokušati osporiti rezultate predsjedničkih izbora.

Vezani članci Donald Trump Prvi američki predsjednik s dva postupka opoziva: Demokrati predaju optužnicu protiv Donalda Trumpa Steve Bannon Suprotno savjetima: Trump pred kraj mandata pomilovao bivšeg savjetnika Stevea Bannona

Da se ne miri s izbornim porazom svojeg šefa, Rudi Giuliani žustro je branio tezu o ukradenim izborima i iznosio navodne dokaze i svjedočanstva osoba koje su, tvrdi, osobno svjedočile izbornoj prijevari.

Izlaganje Trumpovih odvjetnika trajalo je dok se svi pred govornicom nisu izredali, no najduže je govorio upravo Giuliani. Dok se što uvjerljivije trudio pokopati pobjedu Joe Bidena usred izlaganja niz rubove njegova lica počele su se pojavljivati tamne linije. Vrućina i žestina Guilianiju su očito otopile boju koju je nanio na sijede zaliske i stvorile ružan prizor. Znoj s čela i tamne mrlje brisao je maramicom, ali su fotografi ipak uspjeli uslikati ''otopljenog'' odvjetnika.