Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO Vaha: Gladan sam trofeja kao pas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako ispadnemo od Gyora, već u petak bit ću u avionu za Pariz, a moji igrači bi trebali prestati igrati nogomet, izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare trener Dinama Vahid Halilhodžić.

Dinamo u četvrtak u Maksimiru igra uzvratnu utakmicu 4. pretkola Europske lige protiv mađarskog Gyora, kojeg je prošlog tjedna u gostima pobijedio 2-0.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rukavina: Čestitajte momčadi, bez suigrača ne bih zabio Slika nije dostupna Rukavina doveo Dinamo na korak do Europske lige!

'Još nisam potpuno upoznao sve svoje igrače, jer neke nisam imao prigodu iskušati na utakmicama. Protiv Gyora ću imati na raspolaganju samo 17 igrača, jer ne mogu računati na ozlijeđenog Slepičku, koji će vjerojatno na operaciju, a Sivonjić ne može igrati zbog žutih kartona. Bit će manjih promjena u momčadi, jer neki igrači još ne mogu izdržati tri zahtjevne utakmice u sedam dana', kazao je Halilhodžić.

Dinamov trener istaknuo da je gladan trofeja i da želi sa Dinamom biti prvak Hrvatske, jer je to jedina garancija da će sljedeće sezone igrati kvalifikacije za Ligu prvaka.

'U tom slučaju pojačali bi se sa nekim igračima koji bi dali čvrstinu našoj momčadi. Bit će teško doći do naslova, jer je Hajduk u euforiji, a slavi i 100. obljetnicu kluba. No, ja sam i kao igrač, i kao trener, uvijek bio gladan trofeja. Imam jasnu viziju Dinamove budućnosti za naredne dvije do tri godine, ali sada o tome ne želim govoriti', dodao je Halilhodžić, napomenuvši da ga veseli interes medija u Hrvatskoj i BiH za njegov rad u Dinamu, te je pozvao navijača Modrih da dođu na uzvratnu utakmicu protiv Gyora.

'Ja im obećavam da će svi moji igrači natopiti dresove znojem. Slabu igru još i mogu oprostiti, ali nezalaganje na terenu nikada', izjavio je trener Dinama.

Napomenuo je da želi da Dinamova igra bude brza i napadačka, sa puno kretanja i malo dodira lopte.

'Sada imam samo dva ili tri nogometaša koji su sposobni zabiti iz igre, ali želim da ih uskoro bude puno više. Što se pojačanja tiče, o tome do sada nisam razmišljao. Ovi koji se trenutno spominju u medijima bit će nam interesantni kad prođemo Gyor', ocijenio Halilhodžić. (Hina / V.H.)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene