Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zabrana za 11 obožavatelja Šarapove i sestara Williams

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Londonska policija je u dogovoru s organizatorima trećeg teniskog Grand Slam turnira sezone, Wimbledona izdala zabranu ulaska na turnir za 11 osoba koje su prethodnih godina uznemiravale Ruskinju Mariju Šarapovu i sestre Serenu i Venus Williams, objavio je engleski list Independent.

"Ima nekoliko pojedinaca koji su dobro poznati policiji i organizatorima Wimbledona i njima je zabranjen dolazak na turnir," potvrdio je policijski dužnosnik Pete Dobson, dodavši kako je 11 "prognanih" dobilo pismene obavijesti o zabrani ulaska u All England Club.

Pročitajte i ovo Avioni F-35 Tužba protiv Vlade Nizozemski sud zabranio prodaju Izraelu dijelova za jedan od najnaprednijih borbenih aviona Selfie - 3 Sve za lajk! Selfie opasan po život: Ljudi zbog njih padaju s visina, stradavaju u prometu te se i utapaju

Ove godine nije bilo konkretnih pritužbi na uznemiravanje tenisačica, no policija je željela spriječiti sve moguće izgrede.

Premda je posljednjih godina zabilježeno nekoliko incidenata, najveći se dogodio 1993. godine u Hamburgu kada je Gunter Parche sišao sa tribine i nožem ubo Monicu Seles. Osuđen je na dvije godine uvjetnog zatvora i psihijatrijsko liječenje, dok je Monica Seles pauzirala dvije godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene