Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Robredo i Roddick optužili Đokovića za simuliranje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolski tenisač Tommy Robredo optužio je Srbina Novaka Đokovića za simuliranje tijekom dvoboja osmine finala US Opena.

U meču koji je trajao skoro četiri sata Đoković je pobijedio Robreda sa 4-6, 6-2, 6-3, 5-7, 6-3. Đoković je tijekom meča često tražio i dobio medicinsku pomoć. Prvo se žalio na bol u kuku, zatim je imao problema sa gležnjem, pa sa disanjem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ATP Queen's: Prva Nadalova pobjeda na travi Slika nije dostupna ATP Queen's: Đoković prejak za Karanušića

'Ja sam trčao kao lud, puno više od njega, imao sam osjećaj da mi tabani gore. No, nisam rekao ni riječ. Umor je sastavni dio tenisa i ako nisi spreman, nemoj igrati', kazao je Robredo o jučerašnjem dvoboju.

Na novinarski upit vjeruje li da je Đoković uistinu bio ozlijeđen, Robredo je odgovorio: 'Ne, ne vjerujem. On je tražio izgovor kako bi se odmorio i te pauze su mu značajno pomogle'.

Đokovićev sljedeći protivnik, Amerikanac Andy Roddick, također je imao komentare na ponašanje trećeg igrača svijeta u osmini finala.

''Leđa i kuk? Grčevi? Ptičja groznica... SARS... prehlada i kašalj,'' nabrajao je Roddick pred novinarima.

''On ili je tenisač koji simulira ili je najhrabriji čovjek na svijetu. Vi sami odlučite što je istina, '' zaključio je Amerikanac uoči njihovog četvrtfinalnog meča, koji je na rasporedu u četvrtak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene