Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Karlović pobijedio, Hrvatska opet u Svjetskoj skupini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski tenisači plasirali su se u Svjetsku skupinu Davis kupa za sljedeću sezonu. Ivo Karlović donio je Hrvatskoj ključni treći bod protiv Brazila, pobjedom nad Belluccijem 7:6 6:4 6:7 7:6 i tako se Hrvatska vratila u Svjetsku skupinu.

Karlović se zbilja mučio tijekom cijelog meča, a u igri je Brazilac nedvojbeno bio bolji. No, moćni servis 'Diva sa Šalate' učinio je svoje, kao i mnogo puta prije. Bellucci nije bio u stanju ugroziti servis prvog hrvatskog tenisača, a u tie-breaku je Karlović dvaput bio smireniji.

Pročitajte i ovo Jair Bolsonaro Zavjera za vojni udar Policija istražuje bivšeg predsjednika: Zanima ih zašto je proveo dvije noći u mađarskoj ambasadi Likvidacija Darka Geislera Nedeljkovića Sasuo kišu metaka u njega VIDEO Procurila uznemirujuća snimka: Pred ženom i djetetom brutalno likvidirali pripadnika škaljarskog klana

Izbornik Goran Prpić bio je izuzetno sretan nakon ovog susreta, a vjerojatno mu je i pao kamen sa srca, s obzirom da su naši bili veliki favoriti u ovom dvoboju.

Hrvatska sada vodi s nenadokandivih 3:1. U posljednjem petom meču, koji o ničemu ne odlučuje, igrat će najverojatanije 'rezervni' tenisači obje reprezentacije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene