Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ždrijeb Lige prvaka: Jug izvukao tešku grupu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva hrvatska vaterpolo kluba - dubrovački Jug i Šibenik - saznali su u ponedjeljak skupine i protivnike drugog pretkola za Europsku ligu prvaka. U sjedištu LEN-a u Rimu je obavljen ždrijeb četiriju izlučnih skupina sa po šest klubova, a u Ligu prvaka će samo po dvije prvoplasirane momčadi, dok trećeplasirani i četvrtoplasirani klubovi osiguravaju nastup u Kupu LEN.

Dubrovački Jug igrat će u skupini C u njemačkom Duisburgu, a protivnici su mu Sintez Kazan (Rusija), CN Posillipo (Italija), Budvanska Rivijera (Crna gora), ASC Duisburg (Njemačka) i Olympic Nica (Francuska).

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova

Vaterpolisti Šibenika svrstani su u skupinu D u mađarskom Egeru zajedno sa domaćinom Brendon Egerom, CN Barcelonom (Španjolska), CSM Leonardo Oradea (Rumunjska), Spandau 04 Berlin (Njemačka) i CH Hornets Košice (Slovačka).

Natjecanja u skupinama održat će se od 16. do 19. listopada, a zagrebačka Mladost je izravno u Ligi prvaka zajedno sa pirejskim Olympiakosom, budimpeštanskim Teva Vasas Plaketom, talijanskim Pro Reccom, kotorskim Primorcem, ruskim Šturmom, beogradskim Partizanom i španjolskom C.N.A. Barcelonetom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene