Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Svjetsko prvenstvo bez Balića?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je stigla vrlo neugodma vijest koja će sigurno potresti dobar dio nacije. Naime, zbog sve većih bolova u kralježnici naš najbolji rukometaš najvjerojatnije će ići na operaciju koja će ga ostaviti bez Svjetskog prvenstva kojem ćemo biti domaćini sljedeće godine.

Otkad je stigao u Zagreb, Balića muči ozljeda leđa, koja je kulminirala prošli vikend kada su protiv Wisle aktualni hrvatski rukometni prvaci morali igrati bez svoje glavne zvijezde.

Pročitajte i ovo Operacija robotom asistentom u KBC Split - 2 KBC Split FOTO/VIDEO Robot Hugo odradio prve operacije: "Ovo je za nas veliko priznanje" Slika nije dostupna Ivano Balić potpisao za Zagreb CO

>> Baliću prijeti operacija?

>> Liga prvaka: Zagreb uništio Wislu s čak 17 razlike!

Ozljeda Ivana Balića neugodnija je nego što smo pretpostavljali, a izgleda da je operacija jedino rješenje za njegov oporavak i normalno treniranje i bavljenje rukometom.

Izbornika Červara uhvatili smo u Mađarskoj gdje Zagreb CO očekuje susret s Pick Szegedom, no on nam nije znao reći ništa više o Balićevom stanju.

'Ne znam, ne mogu ništa unaprijed reći. Mi smo sada u Mađarskoj i ne želim ništa govoriti dok ne saznam više o tome', bio je kratak Lino Červar kojemu će moguće Balićevo izostajanje sa SP-a uvelike odmoći u napadu na svjetski tron na domaćem terenu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene