Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Baliću prijeti operacija?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najbolji hrvatski rukometaš i prva zvijezda Zagreb Croatia Osiguranja, Ivano Balić već duže vrijeme muku muči s ozljedom leđa, a u nastavku sezone mogao bi čak i završiti za operacijskim stolom.

Otkad je stigao u Zagreb, Balića muči ozljeda leđa, koja je kulminirala prošli vikend, kada su protiv Wisle aktualni hrvatski rukometni prvaci morali igrati bez svoje glavne zvijezde. Pobjeda od 17 golova razlike protiv Poljaka bila je dokaz da Zagreb može bez Balića protiv slabih, no veliko je pitanje mogu li bez Ivana na vrućem gostovanju u Szegedu.

Pročitajte i ovo Dvojica sačekala muškaraca ispred stana i pretukla ga užas u Velikoj Gorici Sačekali ga ispred stana i brutalno pretukli: Udarali ga nogama i šakama, lupali pištoljem Trampolinski park Vlasnici dobili kazne Nakon zabave u trampolinskom parku mnogi završili u bolnici: "Nikada me ništa nije tako boljelo"

>> Liga prvaka: Zagreb uništio Wislu s čak 17 razlike!

>> Balić: 'U Europi se nadamo barem polufinalu!'

Ivano Balić zasad može igrati jedino pod 'blokadama', no previše je važnih utakmica pred njim da bi tako izdržao do kraja sezone. U veljači je i Svjetsko prvenstvo u rukometu, koje se održava u Hrvatskoj, a zdravi Balić izuzetno je bitan našoj reprezentaciji.

Postavlja se pitanje bi li operacija riješila njegove probleme. Nakon nje bi slijedio višemjesečni oporavak i 'kockanje' s nastupom na SP-u, tako da je i to jedna vrlo dvojbena opcija. Nadajmo se da će detaljniji pregledi Balićevih leđa pokazati da operacija ipak neće biti potrebna.

Osim Balića, Zagrebu fali i Mirza Džomba, koji muku muči s ozljedom koljena. Oslabljeni 'Zagrebaši' morat će odigrati briljatnu utakmicu u Mađarskoj, ako žele izvući bodove u toj ključnoj utakmici skupina Lige prvaka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene