Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatska rukometna reprezentacija sinoć je odradila prvi trening na pripremama pred kvalifikacijski turnir za odlazak u Peking koji se igra u novoj zadarskoj dvorani od 30. svibnja do 1. lipnja.


Nije moglo biti boljeg otvaranja nove zadarske dvorane. Hrvatska rukometna reprezentacija bit će prva koja će u novoj dvorani igrati utakmice te pokušati izboriti odlazak na Olimpijske igre.

Vezani članci Slika nije dostupna Svjetsko prvenstvo bez Balića? Slika nije dostupna Červar: Ispričavam se, pali smo bez ispaljenog metka

- Ako se po jutru dan poznaje, ako je suditi po ljudima koji su nas dočekali i željom i voljom domaćina da nam pomognu, mislim da ćemo imati igrača više i pored svih problema koje imamo. Dakako da smo oduševljeni u ovoj dvorani i sojećamo se odgovornima, rekao je Lino Červar, izbornik reprezentacije.

Kvalifikacijski turnir u dvorani Višnjik igra se od 30. svibnja do 1. lipnja. Hrvatska će se u skupini boriti s Rusijom, Alžirom i Japanom, a samo prva dva mjesta s turnira vode u Peking.

- Peking? Trebamo se prvo kvalificirati. Valjda ćemo biti svi zdravi za turnir, rekao je Ivano Balić.

Najbolji rukometaš svijeta Ivano Balić ima problema s ozlijedom, a jedno od najzanimljivijih pitanja je ono o mogućem dolasku u Zagreb.

- A to ne znam. To treba pitati čelnike kluba Zagreb. Problem je odšteta, to svi znaju, rekao je Ivano Balić.

Prema posljednjim informacijama odštetu bi mogao platiti jedan od sponzora reprezentacije, ali sada su Olimpijske igre ipak najvažnije.