Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Ko bi gori…: Od svjetskog rekorda do dilanja heroina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok Jamajčani ruše svjetske rekorde boreći se s američkim sumnjama u doping, bivši američki sprinterski heroji padaju na dno društvene ljestvice. Timu Montgomeryju je doping očito bio samo korak prema nečemu puno gorem.

Primjer bivšeg svjetskog rekordera na 100 metara, Tima Montgomeryja, zorno prikazuje kako je dotaknuti dno nakon slave i pobjeda. Mongomeryju je doping bio samo početak hoda po drugoj strani zakona. 

Pročitajte i ovo Ilustracija selili je u drugu sobu Pacijentica (42) u bolnici se čudno ponašala, pa su pozvali policiju: Dobila je kaznu od 1000 eura Slika nije dostupna Tim Montgomery uhićen zbog preprodaje heroina

>> Carl Lewis sumnja u Boltove rezultate

>> Bolt: 'Lewis može pričati što god ga je volja, ja znam da sam čist'

Nastavio je s prijevarama bankovnim čekovima, zbog kojih trenutačno leži 4 godine u zatvoru, a dodatnih pet godina zatvora dobio je zbog dilanja heroina. Zaista impresivan životopis nekada sjajnog sprintera.

Druga strana medalje za bivši ljubavni par, bivšeg svjetskog rekordera i višestruku olimpijske pobjednicu Marion Jones, bila je nemilosrdna. Marion je zbog javnog priznanja korištenja dopinga i laganja u istrazi nedavno odslužila 6 mjeseci zatvora.

Nakon Olimpijskih igara u Pekingu Usain Bolt je izjavio kako mu je od silnih doping testova nestalo krvi u tijelu. Nakon ovakvih slučajeva, teško je zamjeriti Olimpijskom odboru na temeljitosti...

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene