Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zoran Primorac i Tan Ruiwu u četvrtfinalu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski stolnotenisač Zoran Primorac plasirao se među najboljih 8 olimpijskog turnira u Pekingu. Tan Ruiwu također je bio uspješan i igrat će u četvrtfinalu.

Naš najstariji olimpijac, koji nastupa na svojim šestim Igrama, je u 4. kolu sa 4-2 (11-7, 11-7, 4-11, 8-11, 11-6) svladao Yang Zija iz Singapura.

Pročitajte i ovo Nesreća u pekinškom metrou Kumovala snježna oluja VIDEO Drama u podzemnoj željeznici: Za vrijeme najveće gužve raspao se vlak, više od 100 ljudi se polomilo! Slika nije dostupna Zoran Primorac: "Opasna smo reprezentacija"

Bio je to jako zanimljiv meč, u kojem je Zoki dominirao, ali u pojedinim trenucima Singapurac je znao opasno zaprijetiti. Nakon što je Primorac poveo 2:0 u setovima na početku, činilo se da će doći do lake pobjede. No, Yang Zi se vratio u meč i dobio sljedeća dva seta, no onda je ipak 39-godišnji stolnoteniski as došao na svoje i dobio preostala dva seta.

U četvrtfinalu u petak u 8.30 sati po hrvatskom vremenu Primorac će igrati protiv Šveđanina Jorgena Perssona. U ovakvoj formi Primorac bi lako mogao pobijediti u četvrtfinalu i postići nevjerojatan uspjeh: biti među 4 najbolja stolnotenisača svijeta!

Tan Ruiwu također se plasirao u četvrtfinale pojedinačnog turnira u Pekingu. Tan je u dvoboju 4. kola svladao osmog nositelja Li Chinga iz Hong Konga sa 4-2 (9-11, 11-6, 10-12, 11-8, 13-11, 11-5), te će u četvrtfinalu igrati protiv trećeg nositelja, Kineza Wang Liqina u petak u 9.30 sati po hrvatskom vremenu.



Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene