Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pejčić: ''Imala sam veliku tremu od prvog do zadnjeg metka''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odmah po osvajanju brončane medalje u disciplini zračna puška - 10 metara, u Press centru HOO-a gostovali su Snježana Pejčić i njezin trener Seno Čusto. Bronca Snježana Pejčić prva je medalja koju je neka hrvatska sportašica osvojila na nekim ljetnim olimpijskim igrama.

„I za mene je ovo veliko iznenađenje i još uvijek sam u šoku i sva se tresem. Imala sam veliku tremu od prvog do zadnjeg metka i još ju i sada imam“, rekla je nova olimpijska odličnica na susretu s brojnim hrvatskim novinarima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Martina o protivnici: 'Suci su joj previše tolerirali' Slika nije dostupna Pejčić i Ude dolaze sutra navečer

Snježana je bila treća već nakon osnovne serije (399 krugova), a s dodatnih 101.9 krugova u finalnoj seriji tu je poziciju i zadržala:

>> Početak Igara iz snova: Pejčić osvojila brončano odličje!

„Kad sam vidjela koja sam mislila sam 'Dobro je, ali nema šanse da tu i ostanem'. No, finale je takva lutrija da se može svašta dogoditi, kao što se dogodilo Kineskinji koja je bila najveća favoritkinja za zlato, ali je zbog velikog pritiska domaćeg terena – oko nje su stalno bili novinari – jako loše otpucala finale Kad sam vidjela da sam treća osjetila sam čisto veselje, bez ikakvih drugih misli“.

I trener Čusto je bio iznimno uzbuđen: „Ni meni nije bilo lako, baš kao ni Snježani. No, izdržao sam. U toku meča nema suradnje i sve se moramo dogovoriti unaprijed. Strijelac je taj koji je na liniji i gađa“.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene