Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Košarka: Težak poraz od Argentine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U trećoj utakmici na Olimpijskim igrama argentinski košarkaši danas su deklasirali naše, rezultatom 77:53. Aktualni olimpijski pobjednici nisu imali milosti za lošu igru Repešinig izabranika.

Argentina je kontrolirala utakmicu od prve do zadnje minute, a već je na poluvremenu bilo 18 razlike za najbolju južnoameričku momčad. Posebno su nas uništavali Nocioni i Delfino, koji su odigrali fenomenalno, a Ginobili i Scola također su bili na nivou. Protiv takve Argentine jako je teško igrati i boljim ekipama od naše, pa nije iznenađenje što su Repešini izabranici gubili i 30 razlike u pojedinim trenucima utakmice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Amerikancima zlato u košarci i odbojci Slika nije dostupna Košarka: Uvjerljiva pobjeda svjetskih prvaka Španjolaca

Hrvatski košarkaši imali su katastrofalan šut za dvicu i tricu, što je jedan od uzroka teškog poraza. Niti jedan od naših igrača nije se istakao pretjerano dobrom igrom. Nakon dvije briljantne utakmice, Argentinci su naše nedvojbeno spustili na zemlju.

Hrvatsku čekaju još utakmice protiv Litve i Irana, a onda četvrtfinalni dvoboj, koji ćemo najvjerojatnije igrati protiv Španjolaca, aktualnih svjetskih prvaka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene