Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Trezeguet: 'Bolje operacija nego da završim kao Ronaldo!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski napadač David Trezeguet izbivat će četiri mjeseca s nogometnih terena, jer mora na operaciju koljena, zbog problema s ligamentima.

Bol u desnom koljenu za Juventusovog napadača postala je neizdrživa, zbog višegodišnjih problema s ligamentima. No, Trezeguet se ne boji operacije i izbivanja četiri mjeseca s terena, već to smatra nužnim da bi uspio nastaviti svoju karijeru.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Operacija, ilustracija - 1 Nepravomoćna presuda Liječnici mu zaboravili izvaditi gazu iz koljena, mjesecima se mučio. Dobio odštetu 16 tisuća kuna

''Bolje da odem na operaciju, nego da završim kao Ronaldo. Neće me biti četiri mjeseca, ali barem ću produžiti svoju karijeru. Operacije je najbolji put naprijed, jer ako ne odem, riskiram pucanje ligamenata, što se dogodilo Ronaldu i ne želim da se i meni dogodi,'' izjavio je francuski napadač.

Trezeguet je optimist i nada se da će Juventus ove sezone osvajati trofeje i u Italiji i u Europi.

''Operacija mi može produžiti karijeru za četiri ili pet godina. Nadam se da ću se vratiti u drugom dijelu sezone i pomoći Juventusu da osvoji Ligu prvaka, Scudetto i kup.''

Trezeguetova ozljeda otvara vrata prve momčadi Amauriju, od kojeg će se mnogo očekivati u sljedeća četiri mjeseca.

Juventus večeras gostuje protiv Cagliarija, gdje će pokušati nastaviti svoju pobjedničku seriju i preuzeti sam vrh Serije A.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene