Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rooney: 'Htjeli smo da Hrvati plate i uspjeli smo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadač engleske reprezentacije Wayne Rooney priznao je kako je osveta bila njegov glavni motiv za dobru igru protiv Hrvatske na Maksmiru.

Rooney nije zabio pogodak za reprezentaciju punih 10 mjeseci, prije nego što je utrpao našima treći pogodak na nesretnoj utakmici prošle srijedu u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sir Alex zabranio orgije za Božić Slika nije dostupna Berbatov gura Rooneyja na klupu?

No, protiv Vatrenih Rooney je bio posebno motiviran. Osveta ga je motivirala na fanatičnu igru i sasvim sigurno zaslužna je za veliku pobjedu Engleske. Podcjenjivačko slavlje naših igrača nakon pobjede na Wembleyju posebno ga je inspiriralo u revanšu.

''Svi smo jedva čekali novi susret protiv Hrvatske nakon onog njihovog slavlja na Wembleyju, kad su nas izbacili,'' izjavio je Rooney.

''Htjeli smo osvetu. Sjetili smo se tog dana i njihovog slavlja i htjeli smo da plate!''

I tako su Rooney i suigrači pokazali najveću borbenost u novijoj povijesti engleskog nogometa, koja im je donijela veliku pobjedu usred Zagreba.

Njihovo slavlje gola bilo je pomalo neprimjereno, no njemu nije žao.

''Ne volim inače izražavati nepoštovanje prema protivničkim navijačima, ali nisam se mogao suzdržati, jer mi je stalno u glavi bilo ono njihovo slavlje na Wembleyju.''

Rooney je za svoj nastup na Maksimiru dobio mnogo komplimenata, od izbornika Capella i suigrača. No, brzo će se na Otoku zaboraviti ta utakmica. Za njega i Manchaster United slijede novi izazovi: u prvenstvu love Chelsea i Liverpoola, a ovaj tjedan počinje i Liga prvaka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene