Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ramosovi dani u Tottenhamu odbrojani?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolski stručnjak Juande Ramos priznao je da bi ga uprava mogla ubrzo potjerati iz kluba, ako Spursi nastave gubiti iz utakmice u utakmicu.

Tottenham i dalje ne zna za pobjedu u Premier ligi. U prvih šest kola osvojili su momci s White Hart Linea samo dva boda i nalaze se na posljednjem mjestu. Optimističnih najava o borbi za naslov prvaka danas se više nitko ni ne sjeća.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čarlijevi vapaji: Frustrirani smo! Slika nije dostupna Kup UEFA: Tottenham protiv Wisle bez Modrića i Ćorluke

>> Tottenham bez Modrića dotaknuo dno

Menadžer Ramos na udaru je žestokih kritika. Protiv njega su se okrenuli navijači, koji su mu prilikom posljednjeg poraza od Portsmoutha vikali 'ti nemaš pojma što radiš!', dok je iz igre vadio Pavljučenka. Uprava bi mu također mogla okrenuti leđa, i Ramos je toga svjestan.

'Moja sudbina ne ovisi o meni. Imamo upravu i predsjednika koji će odlučiti. U ovom trenutku situacija je komplicirana. Stvari se ne odvijaju kako treba,' priznao je Ramos.

Španjolac se žali na suce i smatra ih važnim faktorom u velikom Tottenhamovom padu.

'Sudačke odluke protiv Portsmoutha i Wigana bile su na našu štetu.'

Ipak, Ramos vjeruje da će mu uprava dati još pokoju priliku da dokaže svoju stručnost.

'Vjerujem da imam potporu uprave. Često razgovaramo i pokušavamo zajedno riješiti probleme.'

Spursi će u četvrtak gostovati u kupu UEFA protiv neugodne poljske Wisle. Prednost od 2:1 iz prvog susreta Ramosovoj ekipi nije jamac za prolazak dalje. Ako Tottenham nastrada u Poljskoj, Španjolac će jako teško zadržati svoje mjesto u klubu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene