Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poljska prošla nekažnjeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Međunarodni nogometni savez odustao je od kažnjavanja Poljske čija je vlada danas iznašla rješenje za suspendirano vodstvo Poljskoga nogometnoga saveza, kazao je predsjednik FIFA-e Sepp Blatter.

On je priopćio kako su u sjedište FIFA-e stigli dokumenti koji potvrđuju da je postignut sporazum između nogometnoga saveza i Vlade, koji bi trebao stupiti na snagu u utorak.

Pročitajte i ovo Vladimir Zelenski 95 milijardi dolara pomoći Zelenski zahvalio Amerikancima na velikom paketu pomoći, Rusi im poručili: "To će uništiti Ukrajinu" Blokada vozača na granici s Ukrajinom Blokirali ih poljski vozači Oko 3000 kamiona zapelo na ukrajinskoj granici: "Tisuće ljudi prisiljene su živjeti u teškim uvjetima"

>> Na pomolu kompromis između Fife i Poljske?

Agencije navode da će se utemeljiti posebna komisija u kojoj će biti predstavnici UEFE i FIFA, a koja će nadgledati skorašnje izbore za predsjednika Poljskoga nogometnoga saveza.

FIFA će pitanje Poljske raspravljati i na sastanku Izvršnog odbora 23. i 24. listopada.

FIFA je prošlog tjedna zaprijetila Poljskoj suspenzijom nacionalne reprezentacije u kvalifikacijama za SP 2010. jer je poljska vlada smijenila vodstvo nacionalnog nogometnog saveza i na čelo Saveza postavila svog povjerenika.

Kaznom je zaprijetio i Europski nogometni savez (UEFA) i to rigoroznom - gubljenjem sudomaćinstva Europskog nogometnog prvenstva 2012.

>> Poljska pred gubitkom Eura 2012.

Poljska će nakon odluke FIFA-e ipak igrati izlučne dvoboje sa Češkom i Slovačkom, a neće ih izgubiti sa 0:3 zbog suspenzije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene