Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osijek i Cibalija stopama Hajduka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hajduk je prvi krenuo u preoblikovanje, a njegovim putem uskoro kreću dva najpopularnija slavonska kluba. U proces obvezatnog preoblikovanja ući će i ostali klubovi hrvatske nogometne lige koji za to ispune uvjete.

Sljedećeg ponedjeljka, 20. listopada 2008., Povjerenstvo za profesionalne športske klubove održat će u Splitu u 13. sjednicu na kojoj će predstavnici HNK Hajduk izvijestiti članove Povjerenstva o okončanom postupku upisa i uplate dionica u procesu obvezatnog preoblikovanja. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najbolji domaći i europski klubovi Vrhunski doživljaj nogometa samo na MAXtv-u! Slika nije dostupna 'Hajduk mora igrati kao protiv AEK-a ako želi dobiti Rijeku!'

>> Gotova prodaja: Hajduk dobio nove vlasnike

Na sjednici će se razgovarati i o nastavku procesa obvezatnog preoblikovanja športskih klubova u športska dionička društva, jer je Povjerenstvo zaključilo da su ispunjeni uvjeti za obvezno preoblikovanje NK Osijek i HNK Cibalia.

Očekuje se da će na sjednici u Splitu i formalno dati prethodne suglasnosti za početak obvezatnog preoblikovanja slavonskih prvoligaša.

Kako ističu u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa, pored NK Osijek i HNK Cibalia i HNK Šibenik bi uskoro mogao započeti proces preoblikovanja što je i želja predstavnika HNK Šibenik.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene