Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uoči velikog jadranskog derbija Špaco vjeruje u trijumf svojeg Hajduka...


Nedjeljna večer donosi nam dugo iščekivani obračun između vodeće dvije momčadi HNL-a, Hajduka i Rijeke. Trener splitskog kluba Stanko Poklepović uvjeren je da bi njegovim igračima igra kakvu su pružili protiv AEK-a u Europa ligi bila dovoljna za pobjedu.

Lider prvenstva ima naš respekt, ali ipak su slabija momčad od AEK-a i shodno tome želimo napraviti pozitivan rezultat u Rijeci.

'Rijeci ćemo se suprotstaviti jednakim elanom kojeg smo iskazali u Ateni. Lider prvenstva ima naš respekt, ali ipak su slabija momčad od AEK-a i shodno tome želimo napraviti pozitivan rezultat u Rijeci. Kako? Ako ponovimo igru iz Atene slavit ćemo na Kantridi, to je jasno,' kazao je Špaco za Sportske novosti.

Vezani članci Slika nije dostupna Tomislav Ivić za GOL.hr: Hajduk bliži pobjedi ako zatvori Dinamove bokove Slika nije dostupna Sammir: 'Bijeli' nemaju neku igru, ali imaju veliko srce!

Hajduku će najvjerojatnije faliti ozlijeđeni Andrić, a golman Subašić ima puno povjerenje trenera.

'Vratar je poseban dio momčadi i bio bi utopizam stalno mijenjati čuvara mreže. Subašić ima vrijednost koja zaslužuje maksimalnu pozornost, a jedna situacija koja se dogodila u Grčkoj nije razlog za nikakve drastične promjene. Sa Subašićem često razgovara Tonči Gabrić, a ja ga hrabrim. Za mene to ipak nije pitanje oko kojeg bi trebalo stvarati posebnosti.'

Osim opasnih napadača Rijeke Rodića i Đalovića Hajduku će veliki problem biti i teren na Kantridi potopljen kišom.

Rekli su mi da će biti 70 litara po četvornom metru. Bit će to iscrpljujuća utakmica, ali mi ćemo napraviti sve da uzmemo tri boda.

'Rekli su mi da će biti 70 litara po četvornom metru. Bit će to iscrpljujuća utakmica, ali mi ćemo napraviti sve da uzmemo tri boda,' zaključio je strateg Hajduka.

Dvoboj počinje u 20 sati uz tekstualni prijenos na portalu Gol.hr