Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Novi veliki neuspjeh Barcelone

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi Barcin trener Pepe Guardiola mogao bi u rekordnom roku napustiti klupu Katalonaca, ako se nastave mizerni nastupi poput večerašnjeg, u kojem je Barcelona na Camp Nou odigrala mršavih 1:1 s Racing Santanderom, uz iznimno lošu igru.

Guardiola će doživjeti pregršt kritika nakon drugog kiksa zaredom, i to s pravom. Činjenica da Henryja danas nije stavio ni na klupu svakako mu ne ide na čast, ako uzmemo u obzir da je Henry i dalje standradni francuski reprezentativac.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vrhunski sportaš iz Španjolske VIDEO: GTA Spano Slika nije dostupna Za one s viškom novca Predstavljen Twin-Turbo Kit za Ferrari 458 Italiu

U prvom poluvremenu Barcelona je igrala toliko loše, da su je gledatelji propisno izviždali nakon što je sudac poslao igrače na odmor.

U nastavku je u igru ušao Messi i Barcelona se donekle popravila. U 70. minuti Argentinac je dobio priliku iz jedanaesterca dovesti Katalonce u vodstvo, što je i iskoristio. No, već nekoliko minuta kasnije, Racing je iz svojeg prvog ozbiljnijeg napada na utakmici izjednačio, a strijelac je bio Jonathan.

Do kraja dvoboja Guardiola je uveo Krkića umjesto Puyola, što je omogućilo gostima da iz kontri opasno ugroze gol Valdeza, no rezultat je na kraju ipak ostao 1:1, a publika na Camp Nou salvama zvižduka nagradila je Guardiolu za katastrofalno vođenje momčadi u ovoj utakmici.

Barcelona sada ima samo bod iz dvije utakmice, a hoće li ih Guardiola voditi u prvom kolu Lige prvaka ili će napustiti klub prije, saznat ćemo već sljedećih dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene