Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Namještanje utakmica i u Premier ligi?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski nogometni savez istražit će sumnje u namještanje jednog nedavno odigranog meča u najuzbudljivijoj ligi na svijetu. Na jedan su par nakon poluvremena uplaćene ogromne svota novca, a situacija na utakmici nije ukazivala takav scenarij.

Britanski tjednik The Sunday Telegraph tvrdi kako su na azijskim kladionicama uplaćene goleme svote u poluvremenu jedne prvoligaške utakmice čiji se par drži u tajnosti. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bivši direktor BBC-a: Premier liga je farsa Slika nije dostupna VIDEO: Premier liga postaje nogometni Disneyland

>> Platini upozorava Engleze: Vaši klubovi gube identitet

Velike uplate nakon prvog dijela događale bi se nakon nekog važnog događaja u prvom dijelu, no na ovoj se utakmici to nije dogodilo.

Spomenuti tjednik poslao je detalje svoje istrage FA-u i Komisiji za kladionice koji su najavili da će uzeti u obzir sve dokaze te da su dužni istražiti sve optužbe takove prirode. 

Ni FA ni Komisija za kladionice nekaju odgovornost za kladionice izvan Engleske, no, po njihovim riječima, moraju se potruditi osigurati dostojanstvo Premiershipa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene