Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Mourinho, ovo ti nije Engleska. Nauči se poštovanju!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trener talijanskog prvoligaša Lecce, Mario Baretta, smatra kako se trenerski bonton razlikuje u engleskoj i talijanskoj ligi, i da bi se Mourinho trebao prilagoditi novoj sredini u kojoj se nalazi.

Otkad je došao u Italiju, Mourinho puni naslovnice novina svojim kontroverznim izjavama, koje se u glavnom svode na aroganciju i podcjenjivanje drugih trenera. No, sada je odlučio promijeniti strategiju, pa se nakon utakmice s Lecceom nije pojavio na press konferenciji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mourinho: Vraćam se u Englesku! Slika nije dostupna Tevez u Real, Schwainsteiger u Juve?

Lecceov trener Beretta nije zadovoljan što se Mourinho nije pojavio pred novinarima nakon utakmice. Za njega je to bio iskaz nepoštovanja prema njemu, njegovoj momčadi i navijačima.

''Mislim da bi on trebao pokazivati više poštovanja prema novinarima, navijačima i Lecceu. U Engleskoj se naučio da može raditi što god želi, ali ovdje u Italiji to ne prolazi,'' izjavio je Beretta.

Vjeruje se da je razlog zbog kojeg je Mourinho odbio doći na press konferenciju to što jednostavno ne voli talijanske novinare.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene