Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Interov trener Jose Mourinho požalio se talijanskim medijima kako su ga engleski novinari neopravdano prozvali 'Posebnim'. Rekao je da on nije poseban, samo je najbolji među trenerima.


'The special one' nadimak je koji je karizmatični Jose Mourinho dobio odmah po dolasku na Otok prije četiri godine. Portugalac je zanimljiv i talijanskim medijima kojima je objasnio kako je bobio nadimak.

Vezani članci Publika na koncertu, ilustracija - 2 Epidemiolozi o Eurosongu: "Moramo priznati da ne možemo mirno gledati ta okupljanja velikog broja bez fizičkog razmaka" Predsjednik Milanović na nogometnoj utakmici Milanović o Cici Kranjčaru: ''Radi njega i Zeke Zajeca odlazio sam u Maksimir. Ne kao navijač Dinama, već kao ljubitelj nogometa''

'Stigao sam u London i na prvoj press konferenciji u Chelseaju rekao: Ja sam normalan trener koji vodi posebnu momčad. Dan nakon postao sam 'Posebni'', požalio se Mourinho Gazetti dello Sport.

'Ne bih sebe nazvao posebnim', kaže Jose i dodaje: 'Možda nisam najbolji na svijetu, ali od mene nema boljeg trenera'.

Portugalac je usporedio i svoje šefove, Abramovića i Morattija.

'Imaju veliku strast za nogometom i to je jako važno, no Moratti je u Interu 63 godine, otkada se rodio. Roman je u Chelseaju svega pet godina', bio je jasan ovaj put Mourinho.