Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Modri protiv neuvjerljive Sparte u biti ili ne biti utakmici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dinamo sutra putuje u Prag po spas sezone: prolazom protiv Sparte pokušat će produžiti život u Europi. Nakon zagrebačkih 0-0, Dinamova forma ne nudi previše razloga za optimizam, ali u ništa boljem stanju nije ni praška Sparta.

Kava koja se kuha u Dinamovu kafiću mnogo je ukusnija od modrih prezentacija na travnjaku u posljednje vrijeme. S time bi se vjerojatno složio i Branko Ivanković, koji ipak vjeruje u plasman u skupinu Kupa UEFA.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sukob navijača Dinama i češke policije Slika nije dostupna VIDEO: Dinamo u Pragu, sutra stiže većina navijača

'Pokazali smo da nismo ništa slabiji od Sparte iz Praga. Imamo rezultat 0:0 koji je još uvijek aktivan. Sad oni moraju razmišljati kako zabiti gol,' izjavio je Branko Ivanković.

Iako je ideja nogometne igre tko da više golova, i Zagrepčane i Pražane od razmišljanja kako postići gol očito boli glava.

Od 0-0 na Maksimiru, ni jedni ni drugi nisu uspjeli poentirati: Dinamo je dva puta poražen s 2-0, Sparta je igrala 0-0 i sinoć je poražena s 3-0. Ipak, i jedni i drugi zbog dobrog su starta još u vrhu nacionalnih ljestvica.

Nema sumnje, sve nekako vodi novoj nuli i odluci na jedanaesterce.

'Mi vježbamo jedanaesterce,' priznao je Dinamov trener.

Utakmica se igra u četvrtak navečer, a podsjećanje na lanjski čudesan trijumf protiv Ajaxa u istoj fazi možda modroj ekipi bude dodatan poticaj. Tako nešto definitivno im treba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene