Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mate Bilić trostruki strijelac za Sporting Gijon

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši Hajdukovac Mate Bilić proslavio se u drugom kolu španjolske nogometne lige, u kojem je za svoj Sporting zabio čak tri pogotka protiv Seville. No, ni to nije bilo dovoljno za izbjeći poraz na vrućem gostovanju.

Gledatelji na Sanchez Pizjuan stadionu imali su prilike gledati iznimno zanimljiv dvoboj, a utakmicu je neupitno obilježio naš Mate Bilić, koji je zatresao čak tri puta mrežu Seville.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi veliki neuspjeh Barcelone Slika nije dostupna Ricardo u Betis, Keita u Sevilli

Bivši mladi hrvatski reprezentativac proslavio se već u otvaranju utakmice nakon što je u razmaku od samo dvije minute postigao dva pogotka - u 18. i u 20. minuti. Već u 22. minuti Sevilla smanjuje zaostatak preko Chevantona.

Do kraja prvog dijela još čitav niz golova je pao. Za 2:2 zabija u 36. minuti Kanoute, a samo minutu kasnije Sevillu u vodstvo dovodi Maresca. Sevilla unatoč tome na odmor nije išla s vodstvom s obzirom da je Bilić u 45. minuti bio precizan izvođač kaznenog udarca.

Pobjedu Sevilli donio je Kanoute u 60. minuti svojim drugim pogotkom.

Spomenimo i da je Valladolid na domaćem terenu sinoć pobijedio oslabljeni Atletico Madrid 2:1, dok je Barcelona odigrala tek 1:1 doma protiv Racinga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene