Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Liverpoolov senzacionalni preokret, Tottenham tone sve dublje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U 7. kolu engleske Premier Lige Liverpool je u velikom stilu došao do pobjede na gostovanju kod Manchester Cityja, iako su gubili 0:2 na poluvremenu. Tottenham je pak doživio novi domaći poraz, ovaj put od Hull Cityja.

Liverpool je ostvario nevjerojatnu pobjedu, na teškom gostovanju kod Cityja. Domaći su na poluvremenu vodili 2:0, golovima Irelanda i Garrida, no ta se prednost pokazala nedovoljna, nakon što je Zabaleta dobio crveni karton u 67. minuti. Torres je zatim s dva svoja pogotka izjednačio rezultat, a onda je u 92. minuti Dirk Kuyt donio nevjerojatno slavlje Redsima, nakon kojeg još uvijek dijele vodeće mjesto na tablici s Chelseajem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Video: Riise uvršten među 10 'naj' autogolova Slika nije dostupna Liverpool - Chelsea 1:1, Riise dao autogol!

Chelsea nije imao toliko problema. S lakih su 2:0 ispratili Aston Villu na Stamford Bridgeu, a strijelci su bili Joe Cole i Anelka. Scolarijeva momčad igra izvrsno i prvi su favorit za osvajanje titule engleskog prvaka.

>> Ramosovi dani u Tottenhamu odbrojani?

>> Tottenham bez Modrića dotaknuo dno

S druge strane, Modrićev i Ćorlukin Tottenham i dalje igra očajno. Hull City je nanizao dva velika londoska skalpa, Arsenal i Tottenham, u samo tjedan dana. Ovaj je put, na White Hart Laneu, Geovanni bio junak,  kao strijelac jedinog pogotka u 9. minuti. Menadžerski dani Juande Ramosa ovim bi porazom mogli biti odbrojani.

Nakon 7. odigranih kola na tablici vode Chelsea i Liverpool sa 17 osvojenih bodova, a slijedi ih Hull s 14 te Arsenal s 13 bodova.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene