Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hoće li Domenech preživjeti Srbiju?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi kvalifikacijski dvoboji za Svjetsko prvenstvo 2010. donijeli su nam nekoliko velikih iznenađenja. Jedno od njih je i poraz Francuza u Beču koji je dodatno uzdrmao tamošnju javnost, ali i stolicu izbornika Domenecha.

Raymond Domenech natovario si je dodatni pritisak medija i javnosti, za njih, sramotnim porazom od Austrije. Francuzi su sinoć u Beču stradali rezultatom 3:1., a izborniku Domenechu sljedeća utakmica mogla bi biti i posljednja na klupi Les Bleusa.

Pročitajte i ovo Screenshot Maksimir slavi Građani počeli prijavljivati potres u Zagrebu, a onda je stiglo objašnjenje koje nisu očekivali: "Nije potres..." Slika nije dostupna Najveći fan FOTO Gost u svlačionici: Kancelarka strastvena navijačica

Nakon razočaravajućeg nastupa na Euru, kada nisu prošli grupu, Domenech je čudom zadržao posao. U srijedu ga na Stade de Franceu čeka Srbija koja je jedva pobijedila Farske otoke na Marakani rezultatom 2:0. Ukoliko Francuzi ne dobiju tu utakmicu, kvalifikacije će gotovo sigurno nastaviti s novim izbornikom. 

>> SP kvalifikacije: Iznenađujući porazi Francuske i Rumunjske

No kontroverzni trener, koji je svoju djevojku zaprosio prilikom jedne press konferencije na Euru, je optimističan:

'Kvalifikacije se sastoje od mnogo utakmica. Pred nama je Srbija u srijedu i moramo za nju biti spremni, imati volju i odlučnost. Borit ćemo se do kraja.'

Branič Patrice Evra dio je najslabije francuske obrane posljednjih godina koja je u posljednje četiri utakmice primila čak 11 golova. 

'Ako ne pobijedimo Srbiju, ne znam hoćemo li se kvalificirati na Svjetsko prvenstvo', iskren je bio Evra.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene