Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ferguson: ''Ako Ronaldo ode, i ja odlazim!''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sir Alex Ferguson uključio se u sapunicu o Cristianu Ronaldu senzacionalnom ucjenom portugalskog nogometaša, prenosi španjolska Marca.

Dosad smo svašta imali prilike vidjeti i čuti vezano uz Ronaldov potencijalni odlazak iz Manchester Uniteda u Real Madrid, no danas je ta sapunica dobila novi zaplet, ako je vjerovati španjolskim novinama Marci.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ferguson kaznio Ronalda zbog SMS-ova tijekom treninga Slika nije dostupna Pele: C. Ronaldo još nije najbolji na svijetu

Ferguson, koji je osvojio više trofeja nego ijedan drugi menadžer u povijesti engleskog nogometa, zaprijetio je odlaskom iz kluba ako se Ronaldo proda.

''Ako Ronaldo ode, i ja odlazim!'', citat je škotskog nogometnog stručnjaka, koji se pojavio u španjolskim novinama.

To je zbilja nevjerojatna izjava Sir Alexa, koji je u Manchesteru proveo posljednje 22 godine, i s klubom osvojio 10 naslova prvaka Engleske, 5 FA kupova, dvije Lige prvaka i Interkontinentalni kup.

Ferguson je poznat kao vrhunski manipulator medijima, i ova izjava, ako ju je Marca točno prenijela, vjerojatno ima zadatak izazvati grižnju savjesti kod Ronalda te napraviti pritisak na Portugalca da ostane na Old Traffordu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene