Obavijesti Video Pretražite Navigacija

EURO za Freija završio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kapetan švicarske nogometne reprezentacije i njezin najbolji strijelac svih vremena 28-godišnji Alexander Frei zbog ozljede lijevog koljena koju je zadobio na samom kraju prvoga poluvremena utakmice 1. kola skupine A protiv Češke neće više nastupati na EURU.

'Frei je zadobio djelomičnu rupturu ligamenata i morat će pauzirati oko mjesec i pol dana', kazao je liječnik švicarske reprezentacije Cuno Wetzel.

Pročitajte i ovo Odmorište Zermatt Planina Matterhorn Šestero ljudi nestalo tijekom skijanja: Policija bez novih informacija i nakon akcije potrage Švicarska na referendumu izglasala 13. mirovinu Važan korak za Švicarsku Izglasali uvođenje 13. mirovine: "Ovaj korak je velika prekretnica"

'Naravno da je bolno izgubiti kapetana jednoga od najvažnijih igrača, ali ostatku momčadi sam rekao da nema gledanja unatrag. To nam neće pomoći, već se moramo okrenuti sljedećoj utakmici koju moramo dobiti i bez Alexa', smatra švicarski izbornik Koebi Kuhn.

Švicarska će svoj sljedeći nastup imati u srijedu protiv Turske, a u nedjelju će u posljednjem kolu igrati protiv Portugala.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene