Obavijesti Video Pretražite Navigacija

EURO: Češka pobijedila domaćina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometaši Češke svladali su Švicarsku sa 1:0 (0:0). Pogotkom Vaclava Sverkoša u 71. minuti češki nogometaši došli su do važnog trijumfa u susretu 1. kola A skupine Europskog prvenstva u Baselu. Pred 40.000 gledatelja na stadionu St. Jakob Park sudio je Talijan Roberto Rosetti.

Švicarska reprezentacija nadala se dobrom startu na početku Europskog prvenstva kojem su domaćini, no dogodila im se katastrofa. 

Pročitajte i ovo Kune PRIOPĆENJE HNB-A Milijarde kuna još su uvijek kod građana, njihova zamjena od sredine travnja na novoj lokaciji Slika nije dostupna Počelo 13. Europsko nogometno prvenstvo

Naime, ne samo što su izgubili, već im se i ozlijedio njihov najbolji igrač Alexander Frei, koji bi mogao propustiti ostatak natjecanja.

>> Počelo 13. Europsko nogometno prvenstvo

U prvom poluvremenu domaćini su bili nadmoćni na terenu, ali svoju dobru igru nisu uspjeli okruniti pogotkom. Alexander Frei triput se našao u izglednoj prilici, no Petr Čech za njega je bio nepremostiva prepreka. 

U nastavku utakmice Hakan Yakin mogao je donijeti porednost domaćima, ali je promašio. Češi su meč loptu dočekali u 71. minuti, kada je Vaclav Sverkoš s lakoćom matirao vratara Benaglia.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene