Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Upravni odbor NK Crvena zvezda podnio je kolektivnu ostavku i na mjesto vršitelja dužnosti predsjednika kluba postavio Dobrivoja Tanasijevića - Dana Tanu.


Poslovni čovjek iz San Diega, koji je bio član prethodne uprave, vodit će klub do izborne skupštine, kada bi na čelo kluba ponovno trebao doći Dragan Džajić. Na beogradskoj Marakani čekaju da Džajić definitivno prihvati prijedlog i preuzme klub.

Vezani članci Slika nije dostupna Lucas da Silva prekida karijeru zbog problema sa srcem Slika nije dostupna Uhićeni i bivši čelnici Crvene zvezde

Džajić je načelno pristao vratiti se na Marakanu, ali želi "garanciju" da protiv njega neće biti nastavljen kazneni postupak zbog navodnih malverzacija u transferima. Pored toga Džajić traži da "klub napuste neki ljudi koji su do sada imali veliki utjecaj u njemu".

Trojica bivših najviših dužnosnika Crvene zvezde, Dragan Džajić, Miloš Marinković i Vladimir Cvetković, su poslije pet mjeseci, početkom srpnja, pušteni iz pritvora da se brane sa slobode, jer je Vrhovni sud Srbije odbio prijedloge istražnog suca i tužitelja za produženje pritvora za još mjesec dana zbog malverzacija prilikom prelaska nogometaša Zvezde u inozemne klubove.