Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bruno Metsu novi izbornik Katara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuz Bruno Metsu imenovan je izbornikom Katara. 54-godišnji Metsu je potpisao dvogodišnji ugovor, a na izborničkom mjestu je naslijedio Urugvajca Jorgea Fossatija, koji je otišao zbog zdravstvenih razloga.

"Čitav život suočen sam sa novim izazovima, a ovo je još jedan u nizu. Cijenim ono što je Fossati napravio prije mog folaska i želim Katar odvesti na SP 2010. u Južnoj Africi", izjavio je Metsu.

Pročitajte i ovo Emily O'Reilly Pravobraniteljica traži objašnjenja Nove sumnje nakon korupcijskog skandala: Katar plaćao poslovna putovanja direktorima u Europskoj komisiji Život žena pod talibanskim režimom: Ilustracija - 5 UŽASNE ZABRANE Ostvaruju se najgori strahovi: Zbog udara talibana na žene, nevladine organizacije zatvaraju programe pomoći

Katar je nakon dvije utakmice posljednjeg kruga azijskih kvalifikacija za SP 2010. na vodećem mjestu u svojoj skupini s četiri boda. Idući izazov čeka ih 5. listopada kada će igrati protiv Australije koja ih je u posljednjem susretu porazila 3:0. 

Metsu je ovog tjedna napustio kormilo reprezentacije Ujedinjenih Arapskih Emirata zbog dva uzastopna poraza u kvalifikacijama za SP 2010.

Svoj najveći trenerski uspjeh Metsu je ostvario sa Senegalom, kojeg je na SP 2002. odveo do četvrtfinala.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene