Obavijesti Video Pretražite Navigacija

FOTO ČITATELJA: Privedeno 78 navijača, tri teže ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog izgreda na maksimirskom stadionu i zagrebačkim ulicama policija je jučer privela 78 domaćih i četiri engleska navijača, a tri su osobe teže ozlijeđene, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Ozbiljnijih sukoba engleskih i hrvatskih navijača nije bilo, a najveći izgred dogodio se iza 19 sati na tržnici Dolac, gdje su se potukli pripadnici Bad Blue Boysa i riječke Armade. U tučnjavi, nakon koje su privedene čak 24 osobe, teže su ozlijeđena dvojica mladića - 17-godišnjak kojemu je pomoć pružena u KBC-u Zagreb te 19-godišnjak koji nije želio u bolnicu.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Davor Božinović i Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV Neredi u Splitu Božinović oštro odgovorio Milanoviću: "U vrijeme ovih koji danas kritiziraju, policajac početnik je imao manju plaću od kolege u BiH"

Jedini teže ozlijeđeni Englez je 33-godišnjak, kojega je nepoznati muškarac u tramvaju u centru grada bocom udario u glavu.

U policiji je prenoćilo 47 domaćih i četiri gostujuća navijača koji su privedeni sucu za prekršaje.

Oštećena su dva tramvaja, jedan automobil i izlog poštanske poslovnice.

Prema policijskim podacima, utakmicu engleske i hrvatske nogometne reprezentacije za svjetsko prvenstvo 2010. na stadionu je gledalo 38 tisuća navijača, od kojih oko 2700 gostujućih.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene