Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nantes: Gnjevni navijači protiv uprave i 'preplaćenih' igrača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prelazak u redove Nantesa možda nije bio tako dobar potez kao što je naš repezentativac Ivan Klasnić naglašavao. Nakon još jednog, već petog poraza Klasnićeva kluba u prvenstvu, navijači su razumljivo frustrirani što su i pokazali grafitima protiv čelnih ljudi kluba, ali i 'preplaćenih' navijača.

Trening igralište francuskog prvoligaša Nantesa osvanulo je ispisano uvredljivim grafitima nakon poraza subotnjeg Nantesa kod Caena (0:3).

Pročitajte i ovo Nakon nereda na Poljudu privedeni navijači - 3 Nakon derbija Epilog nereda u Splitu: Uhićeno 16 navijača, među njima i maloljetnici Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..."

Kanarinci su se ove sezone vratili u Prvu ligu, no prvenstvo su počeli s pet poraza pa su navijači više nego gnjevni jer je klub predzadnji sa svega četiri boda.

'Ušli su nasilno kroz vrata i išarali grafite po zidovima i tlu', rekao je administrativni direktor Luc Delatour za Reuters.

Grafiti na igralištu najviše su posvećeni klupskom predsjedniku Waldemaru Kiti kojemu je poručeno da 'odlazi' i sportskom direktoru Pascal Praudu, a neki napisi odnose se i na igrače koji su, prema autorima grafita, 'preplaćeni i moraju otići'. Također, navijači su poručili da klub pripada njima. 

Nadamo se naš Klasnić nije jedan od onih igrača koji, po navijačima, moraju otići.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene