Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prelazak u redove Nantesa možda nije bio tako dobar potez kao što je naš repezentativac Ivan Klasnić naglašavao. Nakon još jednog, već petog poraza Klasnićeva kluba u prvenstvu, navijači su razumljivo frustrirani što su i pokazali grafitima protiv čelnih ljudi kluba, ali i 'preplaćenih' navijača.


Trening igralište francuskog prvoligaša Nantesa osvanulo je ispisano uvredljivim grafitima nakon poraza subotnjeg Nantesa kod Caena (0:3).

Vezani članci Neobični likovi nacrtani na više mjesta u Zagrebu - 1 Znate li o čemu je riječ? U Zagrebu se pojavili neobični likovi bez lica, netko ih crta na svim površinama Sramotni grafiti na ulazu u Botanički vrt - 2 Sramotnim grafitima išarani plakati izložbe o toleranciji na Botaničkom vrtu: "Smrt Srbozločincima"

Kanarinci su se ove sezone vratili u Prvu ligu, no prvenstvo su počeli s pet poraza pa su navijači više nego gnjevni jer je klub predzadnji sa svega četiri boda.

'Ušli su nasilno kroz vrata i išarali grafite po zidovima i tlu', rekao je administrativni direktor Luc Delatour za Reuters.

Grafiti na igralištu najviše su posvećeni klupskom predsjedniku Waldemaru Kiti kojemu je poručeno da 'odlazi' i sportskom direktoru Pascal Praudu, a neki napisi odnose se i na igrače koji su, prema autorima grafita, 'preplaćeni i moraju otići'. Također, navijači su poručili da klub pripada njima. 

Nadamo se naš Klasnić nije jedan od onih igrača koji, po navijačima, moraju otići.