Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dinamo - Hajduk bez većih izgreda, 13 navijača privedeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom dana, prije i nakon jučerašnje utakmice Dinamo-Hajduk privedeno je ukupno 13 navijača, ali nije bilo većih izgreda i ozbiljnije ozlijeđenih osoba, izvijestila je policija.

U Zagrebu je privedeno šest domaćih i sedam gostujućih navijača utakmice u kojoj je Hajduk sa 2:0 (0:0) pobijedio Dinamo.

Pročitajte i ovo Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 5 Neredi nakon utakmice Policija objavila detalje: U napadu navijača ozlijeđeno 8 policajaca, trojica uhićena Zoran Milanović i Gordan Jandroković na utakmici - 4 Kvalifikacije za Euro 2024 FOTO Napeto i u loži: Milanović i Jandroković zajedno gledali utakmicu

"Sat vremena iza ponoći u prostorijama policije bilo je osam osoba na prekršajnoj obradi", rekao je dežurni policijski službenik.

Četvorica među njima privedena su pod sumnjom da su narušavali javni red i mir, odnosno sudjelovali u manjoj tučnjavi nakon utakmice. Ostala četvorica privedena su zbog sumnje da su palila baklje na stadionu.

Prekršajna obrada je u tijeku, a više pojedinosti iznijet će se na redovitoj tiskovnoj konferenciji, rekao je dežurni službenik. 

>> Čekali pet godina: Hajduk u Maksimiru lakoćom preko blijedog Dinama

Prema policijskoj procjeni utakmicu na zagrebačkom stadionu pratilo je oko 5 tisuća gledatelja, od kojih je 1300 do 1500 bilo gostujućih.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene