Obavijesti Video Pretražite Navigacija

BBB-i uhvaćeni u krađi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Češki mediji nikako da 'prežale' Bad Blue Boyse pa tako stižu svježe informacije o novim ispadima zagrebačkih navijača. Njih je 20-ak na povratku kući na autoputu opljačkalo benzinsku postaju, no sustigli su ih češki policajci.

Jutros oko dva sata u noći 19 je BBB-a opljačkalo benzinsku postaju na autoputu kraj češkog mjesta Tabor. Po izjavama očevidaca bili su agresivni i pijani te su odbili platiti stvari koje su uzeli, ato su pivo, cigarete, igračke pa čak i kondome. 

Pročitajte i ovo BBB u Grčkoj Ukupno puštene 63 osobe Na slobodu puštena još 22 Boysa u Grčkoj: "Svima je ponuđena novčana pomoć" Boysi dočekani bakljadom pred aerodromom Sve je jasno Treba li puštenim Boysima zabraniti pristup sportskim natjecanjima u Hrvatskoj? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV

>> VIDEO: Huligani su još jednom osramotili Hrvatsku

Djelatnici su pozvali policiju koja ih je dočekala na izlazu s parkirališta iza benzinske postaje.

'Nisu reagirali kada ih je prodavač zamolio da plate te su napustili postaju ismijavajući se prodavačevoj želji. Policija je zaustavila oba kombija, a prisutnost oružja smirila je agresivne navijače'', rekao je za Aktuálně.cz glasnogovrnik tamošnje policije.

Na kraju je jedan od njih morao platiti sve što su ukrali, a potom ih je policija pratila do kraja okruga gdje ih je preuzela policija drugog okruga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene